Alvás- és hangulatfigyelő 3. + vegyes

Ahogy az borítékolható volt, a telihold megkavarta az alvási ciklusomat – ami épp csak normalizálódott előtte. Miután 4 óra körül harmadszor is felébredtem, inkább ébren maradtam, minőségi alvás már úgysem lett volna belőle.

A jó hangulatom és a motivációm továbbra is kitart. Tegnapelőtt 5 év szünet után sikerült megírnom egy novellát, persze még nem nevezném késznek, de már van eleje, közepe meg vége is. Szóval sikerélmény is van. Vasárnap kimentem futni is a Sugóhoz meg a szigetre, még nem felejtettem el, 5:40-es időt teljesítettem a 6,67 km-en. Beneveztem a Kikelet félmaratonra is, ez lehet az első alkalom, amikor egyedül, vállalható idővel teljesítem: a váltóban és a borzasztó idővel opció már ki van pipálva.

Tegnap megpróbáltam meglátogatni Anyut az otthonban, az ajtóban derült ki, hogy 16-a óta látogatási tilalom van az influenza miatt. A kórházban már január 30 óta. Bosszantó, hogy tök fölöslegesen buszoztam ki Szentivánra.

Hála az égnek, én végre kikeveredtem a jóformán egész télen át tartó megfázássorozatomból. Tegnap focin kivételesen egy gólt sem lőttem, de azért nem ment rosszul, sőt.

Március 5-6-án megyek legközelebb Pestre, a következő negyedéves kontrollvizsgálatra, remélem, sikerül legalább egy sörözést is összehoznom. Meg persze azt is, hogy az eredmények is jók lesznek, de azt meglehetősen valószínűnek tartom.

A minap a melóhelyen meg kellett írni az ez évi szabadságtervezetünket, belőttem magamnak a pálferis nyári tábor és az Abaliget Prog Camp időpontját is.

Két nagyon várt és ennek megfelelő szintet hozó lemez is megjelent a napokban (illetve az utóbbi elméletileg még nem is), az Avantasiától a Moonglow – tényleg, erről már írtam is itt – és a Dream Theatertől a Distance Over Time. Utóbbi számomra a Falling into Infinity-vel van egy szinten, igaz, zeneileg elég más. Van olyan DT-rajongó, aki ezt bóknak, mások negatív kritikának értékelnék, épp ez a szép benne.

Telepítettem ide meg a Honpolgár-honlapra is analitikai bővítményt, tök érdekes olvasgatni, hány látogató van és mikre kíváncsiak. Persze azok a cikkek a legnézettebbek, amelyeket belinkeltem valahová, de azért gyűlnek az átkattintások is.

FRISSÍTÉS: jaj, majdnem kiment a fejemből. A vox.mundusadepti.net-en, ha kicsit fapados módon is, de hozzáférhetővé tettem régi blogom a Vox Adepti tartalmát, fogadjátok szeretettel!